Fotosafari

Destination Nordingrå

Hjärtat i Världsarvet Höga Kusten

Fågel och sälsafari turer i Höga Kusten

 

Under sommaren utgår fågel och sälsafariturer med AGMA Forntid & Äventyr (High Coast Sea) från Norrfällsviken i Nordingrå. Turerna utgår kvällstid och bokas på tel: 070-625 07 83 eller vid Lappuddens Friluftscenter.

 

Under våren (juni) arrangerar fotografen Agne Säterberg (AGMA Forntid & Äventyr AB) två fotoexkursioner ute i världsarvet Höga Kusten. Den första 7-11 juni 2017 kommer att vara en tur som inte kommer att vara krävande, alla ska kunna följa med bara man kan röra sig utan problem i vanlig skogsmark och att man kan ta sig i och ur en båt när vi åker ut på havet.

Den andra 14-18 juni 2017 kommer att ställa högre krav på att man kan röra sig obehindrat i kuperad terräng bland klapperstensfält och klippor samt inte ha problem med att åka båt på havet. Men båda dessa turer kommer att innehålla fantastiska fotomöjligheter av både djur och natur i kustlandskap.

Så ta med din kamerautrustning, och ett glatt leende till Kulturreservatet Sandvikens Fiskeläge på Norra Ulvön på en fantastisk 3 dagars fotoexkursion i den sagolika kustmiljön ute i Världsarvet Höga Kusten. Ni kommer att bo och äta i Kulturreservatet Sandvikens Fiskeläge som ligger lugnt och vackert långt ifrån annan bebyggelse på Ulvöns norra udde. Det är ett av Sveriges bäst bevarade fiskelägen, med anor från 1600-talet. Fiskeläget ger en genuin bild av hur fiskelägen såg ut under fjärrfiskarnas tid.

Vid Sandviken finns 14 fiskestugor och 8 sjöbodar där ni kommer att inkvarteras under fotoexkursionen. Vi kommer att utforska kustlandskapet till fots och i båt. Ett perfekt tillfälle för dig som vill utveckla ditt fotograferande tillsammans med andra människor, samtidigt som ni kommer att få uppleva och se många av de fantastiska platser som finns ute i Världsarvet Höga Kusten.

Anmälan till någon av dessa fotoexkursioner kan göras per telefon: 070-286 43 05 eller via mail till (maria@lappudden.se)

Datum: 7-11 juni eller 14-18 juni 2017

Plats: Sandvikens Fiskeläge på norra Ulvön

Antal deltagare: 4-10

Logi: Del i 4-bäddsstuga/ enkelstuga kan bokas mot tillägg.

Mat: Helpension

Pris: Grundpris: 4490 kr/person

Guide under dessa dagar är: Fotograf Agne Säterberg

http://destinationhogakusten.com/fotografagne/index.html

Kontakta oss

Lappudden 111

870 30 Nordingrå

Tel: 070-286 43 05

Oförglömliga Upplevelser & Äventyr

i Världsarvet Höga Kusten med

AGMA Forntid & Äventyr AB

© Copyright Agne Säterberg

All Rights Reserved