Aktiviteter

Aktiviteter i Nordingrå, Höga Kusten

Lappuddens Friluftscenter   


På Lappuddens Friluftscenter kan du hyra kanoter, kajaker, cyklar och roddbåt samt vedeldad bastu och vildmarksbad. Anläggningen är ett etappmål längs Höga Kustenleden och perfekt bas för vandringsturer i området. Lappudden erbjuder också en rad förbokningsbara helpensionspaket med vandring, cykling och paddling inklusive boende och transporter. Här kan ni även boka in en fågel och sälsafari med Fotograf Agne Säterberg. Det finns stora grönytor för lek och spel, badplats, badbrygga och grillplatser.


Telefon:
Maria Blomster, +46(0)70-286 43 05
Agne Säterberg, +46(0)70-625 07 83


Mejl: maria@lappudden.se

Web: http://lappudden.se
Adress: Lappudden 111, 870 30 Nordingrå


Pelle Åbergsgården


Efter en god natts sömn hos oss startar ni utflykten direkt utanför dörren oavsett årstid. 

Upplev det rika Världs- och kulturarvet på det sätt ni önskar.

Här finns möjlighet att hyra kajak, elcykel, spark, snöskor. Ni kan sitta vid lägerelden, skåda fåglar, andra djur och bada bastu. Vid andra önskemål samarbetar vi med många lokala arrangörer/guider mm.

Ingenting är omöjligt och vi tipsar gärna om smultronställen i närområdet, välkommen!


Telefon:
Fredrik Lindström, +46(0)70-780 33 22
Mirja Lindström, +46(0)76-946 81 84


Mejl: info@pelleabergsgarden.se

Web: https://pelleabergsgarden.se/
Adress: Björnås 113A, 870 30 Nordingrå

Mannaminnes friluftsmuseum


Mannaminne är en helt unik plats där över 50 byggnader välkomnar dig till ett möte med natur och kultur, konst och teknik, lokalt och globalt, historia och framtid, smått och stort. Konstnären Anders Åbergs (1945-2018) fullskaliga allkonstverk kan liknas vid ett friluftsmuseum där det finns någonting för alla intressen och åldrar. Här har vi allt från konst, musik, Jazzfestival, barnaktiviteter och mycket, mycket annat.Telefon:
Ann-Charlotte Ahlman, +46(0)70-238 60 37

Mejl: bokning@mannaminne.se

Web: http://mannaminne.se
Adress: Häggvik 109, 870 30 NordingråNorrfällsviken Rum & Kök


På sommaren kan du bada i vår uppvärmda utomhuspool. Relaxavdelning med bastu och jacuzzi finns i nära anslutning. Vi arrangerar även, året runt, whiskyprovning, vinprovning, vandring med färdledaren och utomhusmatlagning för grupper. På promenadavstånd hittar du Storsand havsbad, 18-håls golfbana, fiskeläge med kapell och fiskemuseum. Världsarvsleden går alldeles utanför hotellet. Vi samarbetar med andra aktörer i området och kan sätta ihop ett paket efter dina önskemål.


Telefon:

Catarina Molitor Sjöberg +46 (0)613-212 55


Mejl: info@norrfallsviken.com

Web: https://norrfallsviken.com

Adress: Lostigen 12 870 31 MjällomGåsnäs Park


På Gåsnäs Park får du möta naturen med guide. Du får uppleva naturen med alla sinnen tillsammans med en som guidar dig genom mötet. Vi har flera platser där vi kan erbjuda detta för enskilda eller i större grupper. Vi har även en stor ”eldkåta” som gör att vi kan erbjuda aktiviteter året runt och i alla väder.

Våra aktiviteter går utmärkt att sampaketera med andra aktiviteter, boende och mat med övriga inom Destination Nordingrå.

Hör av dig till Gåsnäs Park så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig, din familj eller företaget.


Telefon:
Eva Löf, +46(0)70-202 61 80

Mejl: eva@gåsnäspark.se

Web: http://gasnaspark.se
Adress: Gåsnäs 109, 873 99 Nordingrå